Coroane si jerbe

Coroane si jerbe

Etapele vietii sunt nasterea, botezul, nunta si moartea. Cel mai trist moment este atunci cand cineva drag se stinge din viata si toate grijile raman in mainile noastre. De la cumpararea unui sicriu, a tuturor lucrurilor ce sunt necesare inmormantarii, pana la transportul funerar.

Rarox s-a gandit la momentele mai putin placute si vine in ajutorul dumneavoastra. Va pune la dispozite sicrie, pachete funerare, transport funerar si aranjamentele florale. Coroanele, jerbele si florile din ziua inmormantarii pot fi asigurate de noi. Rarox este prietenul ce nu va lasa la greu. Si daca aveti pretentii si doriti aranjamente pentru sicriu din diferite flori si culori, nu va faceti griji, caci la noi se gasesc cat mai multe produse de acet tip.

Aranjamente florale inmormantare

Aranjamentele florale pentru inmormantare nu sunt accesorii placute, dar sunt necesare in cazul in care o persoana se stinge din viata. Rarox va asigura aranjamentele florale pentru inmormantare la preturi accesibile. O inmormantare fara aranjamente florale este de neimaginat. Desi, motivul pentru care sunt aduse nu este unul fericit, aranjamentele florale reprezinta un ultim omagiu pe care cei dragi il aduc persoanei decedate.

Noi stim si cunoastem momentele prin care treceti, din acest motiv firma Rarox va sta la dispozitie non-stop pentru realizarea aranjamnetelor florale deosebite, care vor incanta privirile, chiar daca, contextul nu este unul fericit.

Aranjamentele florale cele mai intalnite sunt: jerbele si coroanele. Cand realizam astfel de aranjamente, tinem cont de cerintele clientilor, preferintele materiale, tipul florirlor dorite, paleta cromatica, dar si alte detalii.

In cadrul unei ceremonii de inmormantare, firma Rarox vine nu doar cu sprijin, ci si cu idei. Caci, avand in vedere ca este ultima data cand va intalniti cu persoana draga, iar conducerea pe ultimul drum nu este una tocmai simpla, echipa Rarox considera ca florile naturale sunt potrivite pentru un aranajament floral, ci nu cele artificiale. Indiferent ca vorbim despre coroane de flori, jerbe sau buchete de flori, Rarox va oferaaranjamente florale pe masura.

Desi, vorbim despre un deces si nu despre un moment placut, aranjamentele florale pentru inmormantare reprezinta un semn de respect fata de persoana care nu mai este in viata. Aranjamentele florale pentru inmormantare sunt realizate intr-un mod cat mai profesionist, facandu-se in functie de preferintele fiecarei persoane.

Nu vorbim despre un eveniment fericit, dar fiind vorba de decesul unei persoane dragi, atunci aranjamentele florale trebuie sa arate foarte bine. Cand vorbim despre aranjamente florale ne referim la: corane de flori pentru inmormantare, jerbe, aranjamente florale sicriu, parastase Bucuresti etc.

Rarox va ajuta sa depasiti aceste momente care nu sunt placute, cu accesoriile funerare, transportul funerar, aranjamentele florale, dar oferindu-va si un sprijin moral. Suntem alaturi de dumneavoastra!

Rarox – servicii funerare non-stop!


Suna-ne
Lasa-ne mesaj