Accesorii Funerare

Accesoriile funerare sunt lucruri importante pentru inmormantare. In ziua inmormantarii noi stim ca aveti foarte multe griji si din acest motiv,Rarox vine in ajutorul dumneavoastra. La noi veti gasi lumanari, candelefelinaremanere pentru sicriu, dar nu numai. La Raroxserviciile funerare nu sunt oferite in anumite intervale orare, ci avem servicii funerare non-stop. Importanta acestor accesorii funerare consta in indeplinirea unor traditii.

Va oferim sprijinul nostru la orice ora din zi si noapte. Accesoriile funerarearanjamentele florale pentru inmormantaresicriele si alte servicii funerare, pot fi asigurate de Rarox, caci suntem o firma care stie ce inseamna pierderea unei persoane si clipele triste de care au oamenii parte.

Rarox ofera servicii funerare non-stop !

Nu doar că suntem la dispoziția dumneavoastră la orice oră din zi, ci vă oferim și accesorii funerare la prețuri accesibile, plus aranjamente florale,transport funerar, transport funerar national si international. Rarox – calitate, rapiditate și sprijin necondiționat, accesorii funerare!

Rarox deserveste cu rapiditate urmatoarele spitale: Spitalul PantelimonMalaxa si Floreasca, dar si zone precum: Calea DorobantilorCartierul AviatieiStefan cel Mare si Obor