Sicrie

Oamenii sunt precum frunzele: infloresc, se maturizeaza repede si se sting intr-o clipa. Din nefericire,nimeni nu isi cunoaste clipa mortii, o pot doar anticipa cei care sufera de boli neiertatoare. Pentru ca astfel de evenimente nu pot fi controlate, nu mai ramane decat intampinarea cu o atitudine corespunzatoare a acestor evenimente neprevazute.

In astfel de momente dificile, noi stim ca presiunea pe care o presupune organizarea funerariilor, inclusiv alegerea unui sicriu corespunzator, poate fi coplesitoare. Rarox iese in intampinarea dumneavoastra atat cu o gama larga de servicii, cat si cu sprijinul si consultanta necesara pentru a lua cele mai potrivite decizii.

Gasiti in portofoliul nostru pachete funerare, sicrie, servicii de transport persoane decedate, dar si alte servicii profesionale. In functie de posibilitatile de buget si dorinte, pretul sicrielor variaza. Fiecare se poate orienta dupa oferta de pret pe care o considera cea mai potrivita situatiei. Va punem la dispozitie sicrie din game varite: gama social, gama economic, gama mediu, gama standard, gama lux si gama speciala. Fiecare in parte vine cu costuri variabile, raportat la caracteristicile fiecarui sicriu.

Va stam la dispozitie cu sprijinul si serviciile necesare in permanenta, in regim non-stop, deci gasiti ajutor in Rarox indiferent de ora din zi sau din noapte in care survine nefericitul deces. Magazinul online dispune atat de game variate de sicrie ieftine sau de lux, dar si de solutii suplimentare pentru funerarii precum aranjamente florale profesionale.

Serviciile Rarox sunt definite de seriozitate, promptitudine si de capacitatea de a intelege ce presupune o inmormantare, ce atitudine trebuie sa aiba echipa noastra, dar si sustinerea pe care trebuie sa o oferim la fiecare pas. Astfel, va intampinam cu optiuni variate in functie de posibilitate si nevoi.
Rarox –  servicii funerare non-stop! Gama completa de sicrie! Transport funerar, transport funerar national si transport funerar international!

Gama SOCIAL

Gama STANDARD

Gama MEDIU

Gama LUX

Gama SPECIALE