Coroane si jerbe

Etapele vietii sunt nasterea, botezul, nunta si moartea. Cel mai trist moment este atunci cand cineva drag se stinge din viata si toate grijile raman in mainile noastre. De la cumpararea unui sicriu, a tuturor lucrurilor ce sunt necesare inmormantarii, pana la transportul funerar, firma noastra de servicii funerare Rarox va sta la dispozitie cu pachete speciale gandite pentru posibilitati diverse.

Coroanele, jerbele si florile din ziua inmormantarii pot fi asigurate de noi.  Si daca aveti pretentii si doriti aranjamente pentru sicriu din diferite flori si culori, nu va faceti griji, caci la noi se gasesc cat mai multe produse de acet tip.

Rarox va asigura aranjamentele florale pentru inmormantare la preturi accesibile. O inmormantare fara coroane funerare este de neconceput in special in religia ortodoxa. Desi motivul pentru care sunt aduse nu este unul fericit, aranjamentele florale reprezinta un ultim omagiu pe care cei dragi il aduc persoanei decedate.

Aranjamente florale inmormantare

Aranjamentele florale cele mai intalnite sunt jerbele si coroanele funerare. Cand realizam astfel de aranjamente, tinem cont de cerintele clientilor, preferintele materiale, tipul florilor dorite, paleta cromatica, dar si alte detalii.

In cadrul unei ceremonii de inmormantare, firma Rarox vine nu doar cu sprijin, ci si cu idei. Caci, avand in vedere ca este ultima data cand va intalniti cu persoana draga, iar conducerea pe ultimul drum nu este una tocmai simpla, echipa Rarox considera ca florile naturale sunt potrivite pentru o coroana funerara.

Desi vorbim despre un deces si nu despre un moment placut, coroanele funerare reprezinta un semn de respect fata de persoana care nu mai este in viata.

Nu vorbim despre un eveniment fericit, dar fiind vorba de decesul unei persoane dragi, atunci aranjamentele florale trebuie sa arate foarte bine.

Rarox va ajuta sa depasiti aceste momente care nu sunt deloc placute, cu accesoriile funerare, transportul funerar, aranjamentele florale, dar oferindu-va si sprijin moral.

Rarox – servicii funerare non-stop!