Transport funerar

Rarox va ajuta in cele mai grele momente. Prin urmare, noi asiguram transport funerar national si international cu autoturisme specializate. Serviciul de transport funerar este valabil astfel: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate in biserica sau capela, transportul funerar la cimitir.

Stim ca ziua inmormantarii unei persoane apropiate este trista, iar din acest motiv noi suntem gata sa va dam o mana de ajutor. Va oferim de lasicrie cu preturi variate, la transport funerar si chiar pachete funerare, astfel cheltuiala dumneavoastra nu va fi prea mare, iar grija acestora o vom purta noi. In ziua inmormantarii asiguram transport de persoane.

Pentru ca in ziua inmormantarii, oamenii abia mai au timp sa se gandeasca la toate lucrurile ce trebuie facute, firma Rarox va ofera o mana de ajutor si o gama larga de servicii funerare: pachete funerare ieftine, sicrie ieftine, accesorii inmormantare, aranjamente florale, dar si transport funerar national, transport funerar international si nu numai.

Transport funerar national si international

Rarox este alaturi de dumneavoastra, oferindu-va transport funerar national sau transport funerar international, si nu numai!


Suna-ne
Lasa-ne mesaj